Velkommen

– til hjemmeside med Yoga invitasjoner fra Elizabeth

Fra Meny feltet øverst på sidene , klikker du deg til  ulik informasjon vedr Yoga tilbudene.

Generelt om Yoga – hos Elizabeth

 Yoga er en flere tusen år gammel indisk treningsform for kropp og sjel 

  • Du er velkommen til  kurs og  PT- timer i  Hatha Yoga og  Mindfulness. Kursene er spesielt tilpasset deg som er over 60.  Yoga på/ved stol er et mulig alternativ (Stol Yoga). 
  • Klasser med Yin Yoga i Hatha Yoga tradisjon, er avspenningstimer for alle aldersgrupper. Yin Yoga kalles ofte Stille Yoga eller  Restorative Yoga. Her kultiverer vi Yin aspektet, det passive mottakende prinsippet.  Vi jobber med nettopp dette i forhold til kropp og sinn i disse månedlige Yin Yoga klassene. 

I  klasser med Yoga og Mindfulness 60 +  trener vi styrke, smidighet og fleksibilitet i muskler og ledd.  Vi trener våken, aksepterende og vennlig innstilling til vår kropp, vår pust og vårt sinn.

I klassene med Yin Yoga ligger eller sitter vi i spesifikke stillinger i flere minutter. Med støtte fra bolster / blokker / puter  – synker vi inn i stillingene – som fører til avspenning,  sirkulasjon og ro i vårt energisystem.

Om Yoga er nytt for deg eller du har erfaring fra tidligere, er det ikke så vesentlig. Vi er alle «nye» og utforskende i hver av timene  – med skånsom yoga og guidet meditasjon.

Velkommen til Yoga på kurs eller i PT – time 
Klikk deg inn på Kursplan  fra Meny  /linjen øverst 

 

kroppen er sjelens tempel

 

 – As long as You can Breath

 You can do Yoga – 

(Simon Low)