Kroppen er sjelens tempel

Velkommen til min hjemmeside. Her er  ulike kapitler som beskriver  virksomheten min med YOGA, – en flere tusen år gammel indisk treningsform, – for krop og sinn.

  • Jeg tilbyr kurs og veiledning i Hatha Yoga og Mindfulness. Kursene er spesielt tilpasset deg som er over 50.
  • Jeg tilbyr  Yin Yoga i Hatha Yoga tradisjon. Dette er avspenningstimer for alle aldersgrupper. Yin Yoga kalles ofte Stille Yoga.

I timene med Yoga og Mindfulness 50 +  oppøver vi styrke, smidighet og fleksibilitet i muskler og ledd. Vi har fokus på samspillet i pust og bevegelse, som gir fysisk og psykisk balanse . Vi trener våken, aksepterende og vennlig innstilling til vår kropp, vår pust og vårt sinn.

I timene med Yin Yoga ligger eller sitter vi i spesifikke stillinger som vi holder i flere minutter. Med støtte fra bolster, blokker, puter og tepper – synker vi inn i stillingene – som er virksomme innover i kroppen og fører til dyp avspenning – ro.

Om Yoga og Mindfulness / Yin Yoga er  helt nytt for deg eller du har erfaring fra tidligere, er det ikke så vesentlig. Vi er alle «nye» og utforskende i hver av timene  – med skånsom yoga og guidet meditasjon.

Velkommen til Yoga timer med trening av styrke, balanse – sinnsro

 

kroppen er sjelens tempel

 

 – As long as You can Breath

 You can do Yoga – 

(Simon Low)